Aanvraag ondersteuning EHBO

LET OP! Tot nader order zullen wij als vereniging bij uitzondering alleen een beperkt aantal evenementen ondersteunen. 

Evenementen ondersteuning – TEC
Elk jaar ondersteunt de EHBO vereniging Hillegom weer de evenementen, wedstrijden en manifestaties in en rond Hillegom. De organisatoren van evenementen nemen voor ondersteuning contact op met de coördinatoren evenementen, bij voorkeur via email.

Het Team Evenementen Coördinatie (TEC)  zal vervolgens aan de leden van EHBO Hillegom vragen wie de ondersteuning kan verlenen. De leden zijn niet verplicht om bij evenementen te assisteren. Het kan dus voorkomen dat het evenement niet voorzien kan worden van ondersteuning door een tekort aan beschikbare vrijwilligers. De coördinatoren of het bestuur zal de betreffende organisatie dan informeren.

Kosten van ondersteuning
Wegens de kosten die de vereniging en zijn vrijwilligers moeten maken voor het ondersteunen van evenementen, is de EHBO Vereniging Hillegom genoodzaakt een vrijwillige bijdrage te vragen voor het verlenen van deze ondersteuning.

Wel zijn er evenementen die in aanmerking komen voor kosteloze ondersteuning, of ondersteuning voor kostprijs (verbruikt verband materiaal en dergelijke). Dit soort evenementen zijn bijvoorbeeld benefiet evenementen die geld inzamelen voor een goed doel.

Aanvragen
Heeft u een evenement en wilt u gebruik maken van onze ondersteuning?

Dit formulier dient volledig ingevuld te worden geretourneerd aan onze vereniging. Dit formulier is benodigd voor onze administratie en verzekering.

Voor meer informatie of vragen kunt u gebruik maken van het contact formulier.