Gevorderden Herhalingslessen

Herhalingslessen EHBO Gevorderden seizoen 2020-2021

Klik hier voor data en meer informatie:

Data Hillegom seizoen 2020-2021


Vanwege de richtlijnen rondom COVID-19 zijn er per lesblok drie mogelijkheden om een herhalingsles te volgen. Voor seizoen 2020-2021 gaan we werken met enkel inschrijvingen voor een herhalingsles! Zodoende kunnen wij van te voren de zaal zodanig inrichten dat de richtlijnen i.v.m. COVID-19 gehanteerd kunnen worden. Daarnaast zorgen de inschrijvingen ervoor dat er niet teveel leden tegelijk op een herhalingsles aanwezig zullen zijn.

Het is dus belangrijk dat je doorgeeft welke herhalingslessen je graag wilt bijwonen! Mocht er een lesavond vol zijn, dan zal er kunnen worden gevraagd om een andere avond te komen. Een inschrijfformulier heb je als het goed is al ontvangen. Als je toch onverhoopt niet kan op een inschreven lesavond, geef dit dan zo snel mogelijk door aan het bestuur.

Op alle EHBO lesavonden willen wij aan iedereen vragen om bij binnenkomst je handen te desinfecteren. Ook is het niet mogelijk om met z’n allen tegelijk koffie en/of thee te pakken.

Alvast bedankt voor je medewerking!


Algemene ledenvergadering 

Het seizoen 2019-2020 heeft een rare wending gekregen. Normaliter wordt het seizoen afgesloten met een algemene ledenvergadering en diploma-uitreiking. Helaas kon dat dit jaar niet doorgaan vanwege Covid-19. De algemene ledenvergadering moet hierdoor nog plaats vinden.

De uitgestelde algemene ledenvergadering van seizoen 2019-2020 zal worden gehouden op Woensdag 2 september 2020. Aanvang 20.00 uur. Locatie: KWJ gebouw (Weerensteinstraat 15, te Hillegom).

Vanwege de 1,5-meter-maatregel horen wij graag van te voren of je  wel of niet aanwezig bent. Hierdoor kunnen wij de zaal zodanig inrichten dat deze maatregel gewaarborgd kan worden.